HTML

DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál

Magyarország vezető dokumentumkezeléssel, iratkezeléssel, ügyvitellel, vállalati tartalomkezeléssel, tartalommenedzsmenttel és a kapcsolódó területekkel: vállalatirányítással foglalkozó portálja.

Friss topikok

Linkblog

DocuWorld új Médiaajánlat

2009.10.25. 20:41 DocuWorld

Három új médiacsomagot alakítottunk ki a Dokumentumkezelési és Iratkezelési Portál ügyfelei, partnerei számára. A csomagokba a jelenleg is megtalálható, illetve újonnan kidolgozott elemek kerültek, sokkal áttekinthetőbb formában.

A DocuWorld Médiaajánlata 2009. 10. 26-tól a következőképpen fest:

Első eleme: Versenyképesség csomag.

Második eleme: Versenyelőny csomag.

Harmadik eleme: Út a csúcsra csomag.

Az egyes rész-ajánlatok tartalma:

Versenyképesség

A versenyképességi csomag lényege két szóban: pályára kerülni (vagy pályán maradni). A nélkülözhetetlen belépő csomagot azoknak a dokumentumkezelő, iratkezelő vállalkozásoknak ajánljuk, amelyek átlátható, könnyen kezelhető marketing, online marketing eszközöket szeretnének kapni ahhoz, hogy bemutassák magukat vagy termékeiket, szolgáltatásaikat - megfizethető áron. 

Versenyelőny

Kifinomult marketinges, online marketinges eszközök nagy kreativitással - és reális ellenértékkel.

Út a csúcsra

Ajánlatunk már sokkal inkább üzletfejlesztés, mint marketing, különleges és hasznos elemekből - de tudni kell, hogy a csúcson nincs túl sok hely. Azoknak tudunk a programmal segíteni, akik tényleg minden bevetnek a siker érdekében.

Kapcsolat és médiaajánlat igénylése: 06/30/540 65 23

Szólj hozzá!

Címkék: marketing versenyképesség médiaajánlat dokumentumkezelés iratkezelés versenyelőny üzletfejlesztés docuworld dokumentumkezelési és iratkezelési portál docuworld médiaajánlat online mareting

A bejegyzés trackback címe:

https://docuworld.blog.hu/api/trackback/id/tr11474664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása