HTML

DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál

Magyarország vezető dokumentumkezeléssel, iratkezeléssel, ügyvitellel, vállalati tartalomkezeléssel, tartalommenedzsmenttel és a kapcsolódó területekkel: vállalatirányítással foglalkozó portálja.

Friss topikok

Linkblog

DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál (Dokumentumkezelés és folyamatmenedzsment) - 2013

2013.05.18. 13:53 DocuWorld

DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál (Dokumentumkezelés és folyamatmenedzsment)

A DWP Portál >>> egy dokumentumkezeléssel és folyamatmenedzsmenttel foglalkozó üzleti portál, amelyet több mint 10 év gyakorlati szakmai tapasztalat alapján működtetünk. Portálunk volt az első Magyarországon, amely kizárólag dokumentummenedzsmenttel foglakozott. A létrehozásától eltel időben jelentős hatást gyakorolt a dokumentumkezelési piacra. A DWP-től számos cég vett át szakmai cikkeket, termékeket (Akadémia távoktatás), ötleteket, gondolatokat (papírmentes iroda - papírmentesít nap, összekapcsolás a fenntarthatósággal, stb.) A Portál a kezdetektől közzétette az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség híreit, illetve egyebek mellett közreműködött az első dokumentumkezelési szakkönyv (Szalay Arykán: A kőtáblától a kódokig) létrehozásában. A DWP főszerkesztője Fodor Zoltán, akinek megjelennek publikációi más szakmai sajtótermékekben is.

DWP alapelv: A „Jó Üzlet”

Egy vállalat vagy szervezet sikere az általa előállított termékek és/vagy szolgáltatások minőségén, az ügyfélkapcsolatokon, az ügyfelekkel történő kommunikáción, illetve az üzleti folyamatok működési hatékonyságán múlik.

A DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál 2013-ban a fenti célokhoz történő hozzájárulása érdekében bevezeti „Jó Üzlet” stratégiáját.

A „Jó Üzlet” stratégiánkban három alapelvet egyesítünk:

- olyan tudás és eszközök hozunk létre és teszünk közkinccsé, amelyek a legjobb teljesítményt teszik lehetővé egyéni és szervezeti szinten egyaránt – úgy, hogy ez az egész társadalom (közösségünk) javát is szolgálják
- olyan termékek és szolgáltatások létrehozásában működünk közre, amelyek nem pusztán anyagi sikert adnak, nem pusztán jövedelmezőek, hanem felelősen gyermekeink, közösségünk jövőjébe is mutatnak
- elősegítjük a szervezetek és személyek felelős építését, épülését, fejlődését.

A DWP Portálnak két üzletága van, az egyik rendezvények, konferenciák, a másik oktatások, tanfolyamok szervezésével foglalkozik.

DWP Portál Konferencia Üzletág

A DWP Portál Konferencia Üzletág egyedi, niche konferenciákat és szakmai napokat szervez az üzleti folyamatok, a dokumentumkezelés, az iratkezelés és a nagyvállalati tartalommenedzsment (ECM) és ügyvitel területén.

Rendezvényeinken ezidáig több mint 150 vállalat adott elő vagy támogatta azokat, közöttük olyan jelentős szervezetek is, mint az IBM Magyarország Kft., a Canon Hungária Kft., Fiatal Vállalkozók Szövetsége, Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért.

Konferenciánkat, rendezvényeinket különleges és maradandó élménnyé igyekszünk tenni a kapcsolattartás személyességével, az előadók és a leadott ismeretanyag hitelességével, az apró részletekre történő odafigyeléssel és pontossággal.

A rendezvény hatásossága (előadóink élő, hatékony felkészülése) miatt a jelentkezőket bátorítjuk, hogy tegyék fel előre kérdéseiket.

Blogjainkon keresztül naponta személyessé és érdekessé tesszük a témát és előadóinkat. A DWP Konferenciák résztvevőivel való hosszútávú kapcsolattartást networking és szakmai közösségépítés segíti, amely például az Év Dokumentumkezelő Rendszere pályázat zsűrijének kiválasztásánál is érvényesül.

A 2013. őszi konferenciáink különlegessége: a rendezvényeket egy szakmai kiadvány – Dokumentumkezelési és folyamatmenedzsment Évkönyv – kíséri – ezt a résztvevők a belépő keretében megkapják. Tartalma röviden: szakmai cikkek, cég-, termék-, és szolgáltatásismertetők, céges listák („listák könyve”). (Az ebben való önálló megjelenési lehetőséget a csomagok ismertetésénél találja.)

DWP Akadémia

A DWP Portál a fenti konferenciákon túl folyamatosan indít képzéseket elektronikus számlázás, iratkezelési szakértő, nagyvállalati dokumentumkezelés, folyamatmenedzsment, kkv dokumentumkezelés, zöld iroda szakértő, archiválás mesterfokon, rendszerkiválasztás, papírmentes iroda témákban

A DWP Portál az oktatások után sem hagyja magára a hallgatókat: közösséget formál a végzettekből  - a legnagyobb üzleti dokumentumkezelési, iratkezelési "talákahelyet" szervezi.

DWP Akadémia oktatások tájékoztatói >>>

A DWP Portál örömmel veszi konferenciái vagy oktatásai kapcsán előadói vagy támogatói jelentkezését! Fodor Zoltán, 06/30/600 31 26, info@docuworld.hu

Eddigi jelentősebb partnereink:

IBM Magyarország Kft., MAGYAR NEMZETI BANK, Radioaktív Hulladékkezelő Kft., EGIS Gyógyszergyár Zrt., MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt., MINISZTERELNÖKI HIVATAL, RICHTER GEDEON Nyrt., CANON Hungária Kft., DÍJBESZEDŐ HOLDING Zrt., KONICA-MINOLTA Magyarország Kft., KODAK Magyarország Kft., Sanofi-Aventis/CHINOIN Zrt., Xerox Magyarország Kft., ÁLLAMI AUTÓPÁLYAKEZELŐ, Közigazgatási- és Igazságügyi Minisztérium, XAPT Hungary Kft., DIÁKHITEL Központ Zrt., Synergon Informatika Nyrt., Océ-Hungária Kft., IRON MOUNTAIN Magyarország Kft., Alerant Zrt., FŐTÁV, FŐGÁZ, NEMZETI FEJLESZTÉSI ÜGYNÖKSÉG, QUATTROSOFT Kft., Rhenus Office System (Rhenus Archico) Kft., ECM Consulting Kft., Montana Tudásmenedzsment Kft., GRID CEE Tanácsadó Zrt., Prognax Kft., BCS Business Consulting Services Kft., UniOffice Rendszerház Kft., OVITAS Magyarország Kft., ELO Digital Office Kft., DocuScan Dokumentumkezelő Kft., EasTron Kft., Cardinal Számítástechnikai Kft., Flexus Consulting Kft., KOFAX (DICOM )Magyarország Kft., HyperTeam Kft., DMSOne-netTeam Zrt., Szervízpark Kft., PMS Kft., Docugroup Csoport, Eurodoc2000 Kft., FreeSoft Nyrt., ECOVALOR Tanácsadó Kft., Care-All Kft., AKTÍV REKORD HUNGÁRIA Kft., PRINTSOFT-Hungary Kft., OffiSys Kft., Zalaszám Informatikai Zrt., Delta Informatikai Zrt., UniOffice Rendszerház Kft., Szintézis Informatikai Zrt.

Szólj hozzá!

Címkék: canon konferencia bank rendezvény ibm delta mol szakkönyv montana archiválás szakmai nap egis dokumentumkezelés synergon iron mountain szakmai cikk papírmentes iroda jó üzlet dokumentummenedzsment ecm rhenus elektronikus számlázás nagyvállalati dokumentumkezelés folyamatmenedzsment üzleti folyamat chinoin díjbeszedő xapt dwp akadémia irat- és dokumentumkezelési szakmai szövetség kkv dokumentumkezelés papírmentes nap dwp üzleti folyamat és adminisztráció portál üzleti portál nagyvállalati tartalommenedzsment

A bejegyzés trackback címe:

https://docuworld.blog.hu/api/trackback/id/tr965305940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása