HTML

DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál

Magyarország vezető dokumentumkezeléssel, iratkezeléssel, ügyvitellel, vállalati tartalomkezeléssel, tartalommenedzsmenttel és a kapcsolódó területekkel: vállalatirányítással foglalkozó portálja.

Friss topikok

Linkblog

DocuWorld projektek

2009.10.04. 20:23 DocuWorld

Tisztelettel tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy a DocuWorld Dokumentumkezelési és Iratkezelési Portál a következők nagyobb projektekkel áll tisztelt partnerei részére ebben az évben:

1. Dokumentumkezelési Akadémia - dokumentumkezelési és iratkezelési tanfolyam >>>. Jelentkezzen vagy érdeklődjön most: oktatas@docuworld.hu.

2. Konferencia: Dokumentumkezelés, tartalomkezelés nagy és középvállalatoknál - mitől sikeres egy rendszerbevezetés? Szakmai konferencia az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség >>> Közgyűlésének napján, 2009. november 26-án, délelőtt, az Alerant, a Canon, az ELO Digital Office és a Montana előadásaival.

3. Konferencia: Pénzügyi és számviteli dokumentumok kezelése - különös tekintettel az elektronikus és hagyományos számlázásra, feldolgozásra. Időpont: 2009. december 10.

A két dokumentumkezelési konferenciára jelentkezés, érdeklődés (előadói vagy hallgatói, résztvevői) - Fodor Zoltán, 06/30/540 65 23, illetve rendezveny@docuworld.hu mail-címen.

A részletes információk hamarosan a Dokumentumkezelési Konferencia blogon >>>.

4. Dokumentum- és Iratkezelési Almanach (DIA) - a DocuWorld Almanach időszakosan megjelenő - 2009-ben támogatóinknak köszönhetően INGYENES - szakmai kiadvány. A DIÁ-ban is vannak "szakmaibb" és "ismeretterjesztő" írások - hiszen a dokumentumkezelési, iratkezelési kultúra nem egyenletes a különböző cégek, területek, szektorok között. Akár ilyen, akár olyan legyen az Almanach cikkje - egy biztos: mi a felhasználók szempontjait vesszük figyelembe. Igénylés: 06/30/540 65 23 telefonszámon, illetve dia@docuworld.hu e-mailcímen.

Az első Dokumentumkezelési és Iratkezelési Almanachban helyet kapott egy olyan áttekintés, amely az iratkezelés, dokumentumkezelés alapját adó törvényi, jogszabályi hátteret mutatja be - tudjuk, hogy nagy az igény erre!

Következő számunkban a papírmentes irodáról olvashat (papírmentes iroda blog >>>).

Két korábbi bejegyzés az Almanachról:

Dokumentumkezelési és Iratkezelési Almanach >>>

Dokumentum- és Iratkezelési Almanach - újra >>>

Szólj hozzá!

Címkék: canon montana dokumentumkezelés iratkezelés docuworld papírmentes iroda dokumentumkezelési konferencia irat és dokumentumkezelési szakmai szövetség tartalomkezelés alerant docuworld almanach elo digital office iratkezelési tanfolyam dokumentum és iratkezelési almanach

A bejegyzés trackback címe:

https://docuworld.blog.hu/api/trackback/id/tr271427555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása