HTML

DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál

Magyarország vezető dokumentumkezeléssel, iratkezeléssel, ügyvitellel, vállalati tartalomkezeléssel, tartalommenedzsmenttel és a kapcsolódó területekkel: vállalatirányítással foglalkozó portálja.

Friss topikok

Linkblog

DocuWorld Portál blog

2009.09.30. 07:47 DocuWorld

A közelmúltban érett be a gondolat, hogy Dokumentumkezelési és Iratkezelési Portálunk kapcsán blogot indítsunk.

Konkrétan: a Médiaajánlatunk összetettsége (mondhatni bonyolultsága) vezetett oda, hogy partnereink számára nehézséget okozott kiválasztani, hogy melyik szolgáltatásunkat vegyék igénybe - melyik felel meg az ő elképzeléseinek, melyik illik bele marketingkommunikációs vagy értékesítési céljaikba.

Erre is találtunk megoldást - de erről később.

Szóval Médiaajánlatunk indította el gondolatainkat - de más apropó kapcsán is jó ötletnek látszott a blog indítása.

Ezek:

1. a magyar dokumentumkezelés nagy változás előtt áll: a közelmúltban megalakult az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség.

2. Portálunk megújulás elé néz: a 2005-ös indulás óta eltelt időben egyszer már megújítottuk magunkat - de most ismét eljött az idő, hogy a kor követelményeinek jobban megfelelő kinézettel és tartalommal szolgálja a dokumentumkezelési ismeretek iránt érdeklődőket.

Szóval ezek  már elegendőnek látszottak, hogy az iratkezelés, dokumentumkezelés, illetve a DocuWorld iránt érdeklődők számára külön, érdekes információkat "szállítsunk".

Kapcsolat: DocuWorld Dokumentumkezelési és Iratkezelési Portál >>>

Szólj hozzá!

Címkék: értékesítés médiaajánlat dokumentumkezelés iratkezelés marketingkommunikáció docuworld irat és dokumentumkezelési szakmai szövetség docuworld portál magyar dokumentumkezelés dokumentumkezelési és iratkezelési portál

A bejegyzés trackback címe:

https://docuworld.blog.hu/api/trackback/id/tr481417376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása